OM OSS I BURIA

Barne- og ungdomsrådet i Agder (BURIA) er en paraplyorganisasjon for de frivillige barne- og ungdomsorganisasjonene i Agder og har eksistert siden midten av 1980-tallet. Organisasjonen er en samarbeidspart for Agder fylkeskommunes administrasjon og politikere i forbindelse med barne- og ungdomsspørsmål og satsinger. Vi dekker nærmere 40 organisasjoner, noe som utgjør aktivitet for over 35 000 barn og ungdom på Sørlandet. 

 

Formålet til BURIA er å være en ressurs for sine medlemsorganisasjoner og et talerør inn til offentlige myndigheter. I tillegg til å jobbe for medlemmene våre, jobber vi også for å skape aktivitet blant barn og unge i Agder generelt. Nytt for 2022 er økt tilstedeværelse blant våre medlemmer hvor alle skal føle at BURIA er verdt å være en del av med gjennomføring av kurs for unge frivillige, tilskuddsordninger og som en støttende partner i hverdagen. 

Alle kan bli medlem i BURIA og få tilgang til våre ressurser. I "Våre vedtekter" under kan du lese kriteriene for medlemskap, formålet med årsmøtet, styrets og daglig leders (koordinator) arbeid og annen nyttig informasjon. 

Ta kontakt med styreleder Gunn-Alise Brustad eller koordinator Helge Sveindal Rosfjord for spørsmål om medlemskap, BURIA eller annet. Vi ser fram til å høre fra deg! 

Styret 2022/23
Administrasjon

Styreleder:  

Gunn-Alise Brustad / BURG Agder

 

Kontakt:

 

E-post: gunnalisebrustad@gmail.com

Styremedlemmer:        

  • Ida Louise Hansen /Norwegian Christian Student and
    School Association (NKSS) - Laget         

  • Alexandra Joy Øhrn Fredwall / Skeiv Ungdom Agder

  • Signe Margrethe Ravn / Norges Speiderforbund     

Varamedlemmer:

  • Frederick Helleland Birkenes / AUF Agder

  • Oda Oline Omdal / Unge Høyre Agder

  • Jorunn Øygarden Skjulestad / KFUK-KFUM 

Representant fra Ungdommens fylkesting:

  • Susanne Jacobsen

Koordinator:

Helge Sveindal Rosfjord

Kontakt:

Tlf: 95490622

 

E-post: kontakt@buria.no

 

Besøksadresse: Tordenskjoldsgate 65, 4605 Kristiansand (Fylkeshuset, avdeling for kultur, idrett og frivillighet, 3. etasje).

 

Postadresse: Postboks 788 Stoa, 4809 Arendal

 

www.facebook.com/BURIAGDER

Skjermbilde.PNG